Topiary Eend

€37,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (6)

(Afmetingen in 48x71x32 cm  HxLxB)

Creëer een prachtig tuinelement met dit fantastische draadframe sculptuur!

Het werk  kan worden vereenvoudigd met een "Topiary frame". Dit frame is zo geplaatst dat het, naarmate de struik groeit, het vormsnoei frame opvult.  Dit is dus een geval waarin - zoals zo vaak in het leven - een klus een stuk gemakkelijker kan worden gemaakt door een Topiary frame van de het figuur te hebben. Geleid door het vormsnoei frame, is uw knipwerk om de gewenste vorm te krijgen vrij eenvoudig.

Deze driedimensionale, handgemaakte, unieke sculpturen zijn gemaakt met verschillende diktes van metaaldraad die met de hand zijn gevormd en vervolgens zijn gelast om het gewenste ontwerp te vormen. De laatste hand zijn de ogen die echt helpen om elk stuk tot leven te brengen. De meeste stukken worden in secties geleverd om lagere verzendkosten mogelijk te maken en om alternatieve plantmethoden te bieden. Deze unieke handgemaakte frames zullen de eerste indruk van uw tuin blijvend maken. De frames zijn geconstrueerd met verschillende diktes van hoogwaardig metaal, met de hand gelast en omwikkeld, en afgewerkt in een zwarte kleur. Omdat elk frame met de hand wordt gemaakt, is elk stuk uniek.

Alle artikelen worden in secties vervaardigd, wat helpt bij de verzendkosten en ook bij alternatieve plantopties. De meeste vorm snoei zijn er in verschillende maten en stijlen. We kunnen ook elk van onze voorraad Topiary op maat maken naar elke gewenste maat!

* OPMERKING: aangezien elk stuk met de hand is gemaakt, zijn alle getoonde afmetingen bij benadering en kunnen ze enigszins variëren, waardoor elk stuk "uniek is".

 

(

0 sterren op basis van 0 beoordelingen